A Baby Bocsok Bölcsőde Dunakeszi egyetlen magánbölcsődéje, ahol 12-15 fős csoportokban, két kisgyermeknevelővel és egy dajkával biztosítjuk a gyermekek számára a maximális figyelmet és törődéset. A gyerekek az állandóságot és a rendszerességet stabilan kialakított napirendünk révén tapasztalhatják meg, melyben helyet biztosítunk a napi étkezéseknek, a kreatív perceknek, az udvaron töltött önfeledt játéknak.

Időjárástól és vírushelyzettől függően kirándulásokat szervezünk a kicsiknek, szokásos éves programjaink között szerepel az almaszedés, a kacsaetetéssel egybekötött Fóti gyermekváros látogatása, a Veresegyházi Medveotthon és a Fővárosi Állatkert megtekintése. Havas téli napokon a szánkózás is elmaradhatatlan része a bölcsis kiruccanásoknak és nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományos ünnepek megtartásának, mint a Karácsony, Farsang és a Húsvét. Ezekre a programokra biztonsági övvel felszerelt buszokkal szállítjuk a gyerekeket. Az évet minden esetben ballagási ünnepséggel zárjuk le. Programjainkról a Galéria menüpontban képek is megtalálhatóak.

Kisgyermeknevelőink stabil, összeszokott csapatot alkotnak és rendszeres kapcsolatban állnak a szülőkkel. A gyerekekről mindig naprakész információkkal rendelkeznek, folyamatos visszajelzést adnak a szülőknek a gyerekek bölcsődében eltöltött idejéről is. Nagy gondot fordítanak a megfelelő ütemű beszoktatásra, hogy a gyerekek számára a bölcsiben töltött idő a lehető legkellemesebben teljen. Amennyiben bölcsődénk felől érdeklődnek, természetesen lehetőséget biztosítunk a személyes megtekintésre is, a COVID időszak alatt az aktuális előírások figyelembe vétele mellett. Jelentkezési lehetőségekről bővebb információkkal itt találkozhat!

Várunk szeretettel minden kedves szülőt és gyermeket!

A Baby Bocsok csapata